Årets idrettsnavn i Re 2016: Iver Johan Knotten (17)

BJUNE: Sykkeltalentet Iver Johan Knotten (17) er Årets idrettsnavn i Re 2016 – se video over!

Iver ble foreslått av flere ReAvisa-lesere, og deretter stemt fram av et stort flertall av leserne. Avstemningen ble avslutta 20. november, men du finner den her.

Til og med konkurrentene til tittelen hadde Iver som sin favoritt til Årets idrettsnavn i Re 2016.

211116_iver_knotten_arets_idrettsnavn_3

TRENINGSROM: En aktiv familie på seks idrettsfolk må ha et treningsrom i huset. Derfor er TV-stua på loftet omgjort til et godt brukt treningsrom. Foto: Stian Ormestad.

Iver gir seg som junior etter en fantastisk sesong: NM-gull, EM-bronse og 6. plass i VM.

Sjetteplassen var han ikke fornøyd med sjøl der og da, men ser i ettertid at det å være sjettemann i verden er ganske bra likevel.

Men Iver sikter høyrere.

På kort sikt er målet å kvalifisere seg til VM i Bergen neste år, på lengre sikt er det topp-plasseringer i store ritt som Tour de France.

Iver er allerede klar for Team Joker i 2017-sesongen, og kan regne sykling som sin jobb – proffsyklist allerede som 17-åring.

montasje_kandidater_arets_idrettsnavn_i_re_2016-copy

BREDDE OG ELITE: Fire sterke kandidater, som representerer både elite- og breddeidrett – og støtteapparat, til tittelen Årets idrettsnavn i Re 2016: Iver Knotten (sykling), Erling Schjetne (Re-mila), Kurt Schjølberg og Olaf Solberg (Re FK). Foto: Synne Eggum Myrvang/Re FK/Stian Ormestad.

Årets idrettsnavn i Re 2016 vinner heder og ære, og vil bli presentert i ReAvisas desember-utgave.

Les mer om Iver i ReAvisa som ligger i postkassene, der folk møtes, og gratis nedlasting på nettavisa ReAvisa.no torsdag 1. desember 2016.

Tidligere vinnere av Årets idrettsnavn i Re er skyttertalentet Jeanette Hegg Duestad fra Fon, sykkeltalentet Torjus Sleen fra Fon og fotballtalentet Tobias Gran fra Ramnes.

,