Vil du og din familie bli litt grønnere?

FORFATTER: Marie Kleve er journalist og kritiker i Dagbladet med ansvar for avisens litteratur- og TV-anmelderi. «Grønnere familie» er hennes første bok. Pressefoto: Kagge forlag.

Er det noe familier kan gjøre for å få en mer bærekraftig livsstil?, spurte skribenten seg – og skreiv ei bok om det. Torsdag 7. april kommer forfatteren til Revetal bibliotek.

Sjekk flere gode boktips i ReAvisa på papir.

Vi snekrer en ny utgave av ReAvisa, og siste frist for april-avisa er denne uka. I hver avis finner du gode boktips fra biblioteksgjengen på biblioteket vårt.

I april-avisa røper vi allerede nå en av bok-anbefalingene, for samme dag som avisa kommer ut kommer også forfatteren på Re-besøk.

Søker etter et mer bærekraftig familieliv

Forfatter og trebarnsmor Marie Kleve kjenner godt til det hektiske familielivet, og hun veit godt at småbarnsfamilier ofte setter store klimafotavtrykk. Samtidig er hun opptatt av miljøet og ønsker å bidra i det grønne skiftet.

Er det noe familier kan gjøre for å få en mer bærekraftig livsstil? I boka “Grønnere familie” går hun systematisk til verks og samler informasjon fra ekspertene.

Dette formidler hun videre til leseren i form av viktige og morsomme tips til hva store og små i familien kan gjøre for å leve litt grønnere.

Gratis og åpent for alle

Dette er en grundig, forståelig og morsom bok om klima- og miljøproblematikken, skriver bibliotekar Anne i sin anbefaling.

Maria Kleve kommer til Revetal bibliotek torsdag 7. april klokka 18.00 for å snakke om boka “Grønnere familie”.

Arrangementet er gratis.

GRØNN SØKEN: Kan familielivet bli mer bærekraftig?, spør Marie Kleve i boka «Grønnere familie». Faksimile.

Les også: Trollbandt en fullsatt Opera.

Les mer om Revetal bibliotek.