Dramatisk utforkjøring på Fossanveien

DRAMATISK: Spor på stedet forteller om en dramatisk utforkjøring, der bilen har hoppa ut i skogkanten og stoppa på kanten av en skrent. Alle airbagger utløst. Foto: Stian Ormestad.

En bil har hoppa ut av Fossanveien og havna helt på kanten av skrenten – nærmere femti meter fra der den kjørte av veien.

Sjekk også: Bil stakk av fra kontroll i Re – politiet vil ha tips.

Alle nødetater rykker ut etter melding om trafikkulykke på Kjølsrudveien på Revetal rett før klokka 14.30 fredag 28. januar 2022.

I en oppdatert melding blir dette retta til Kjønnerødveien. Men det rette viser seg å være i krysset Fossanveien / Tinghaugveien.

Luftig ferd

VRAKRESTER: Det tydelig å se hvor ferden har gått, helt fra veien, over islagt parkeringsplass og så over en stor snøhaug. Vrakrester ligger strødd. Foto: Stian Ormestad.

En bil skal ha kommet fra Tinghaugveien og kjørt inn på Fossanveien, der det kom en bil vestfra. For å unngå sammenstøt har denne bilen svingt hardt venstre.

Der har ferden gått over en islagt parkeringsplass, før bilen traff en stor snøhaug, hoppa høyt, og landa i skogkanten der den har krasja i flere trær. Merker langt oppe på trærne tyder på en luftig ferd.

– Sjåføren er våken og klar, skriver politiet i en oppdatert melding. Den forulykkede kjøres til sjukehus med ambulanse.

Politiet gjør undersøkelser

Til ReAvisa opplyser politiets operasjonssentral at trafikken flyter greit forbi ulykkesstedet, mens nødetatene jobber med å få sjåføren ut av bilen. Det skal bare ha vært sjåføren i bilen.

Bilen står ikke til hinder for annen trafikk, der den har havna langt vekk fra veibanen. Det er store materielle skader. Politiet tar opp forklaringer på stedet.

Dette er et skummelt kryss, der fartsgrensa på Fossanveien er 80 km/t – samtidig som stikkveier kommer fra hver sin kant.

SKUMMELT KRYSS: På Fossanveien er det fartsgrense på 80 km/t. Krysset ut fra Tinghaugveien til høyre. Cirka der bildet er tatt fra kjørte ulykkesbilen ut, da en annen bil var på vei ut fra Tinghaugveien. Ulykkesbilen ligger nærmere femti meter utenfor bildekanten til venstre. Foto: Stian Ormestad.

Les flere saker fra politiloggen.

,