Sesongens siste hjemmekamp: – Ut ifra en ganske dårlig start, klarer vi å beholde plassen 3. divisjon

TAKKER PUBLIKUM: Ramnes-jentene avslutter sesongen på hjemmebane med tap, men henger ikke med huet for det. Det blir 3. divisjonsspill også neste sesong. Foto: Lovis Eggum Wallberg.

Torsdag 11. april spilte damelaget sesongens siste hjemmekamp. Ramneshallen var fylt opp av supportere, og i pausen ble det delt ut is til barna.

Se bilder fra håndballsesongen 2018/2019 – oppdatert!

Ramnesjentene møtte Skrim som ligger tre plasser over på tabellen, og ligger under til pause 17 – 13.

Utover i andre omgang spiller Ramnes-jentene likt, men Skrim spiller bedre og drar fra mot slutten. Sluttresultatet blir 29 – 35 til Skrim.

GIR SEG: Ronny Bekkevold gir seg som damelagstrener, og blir sportslig leder. Foto: Lykke Amelie Amundsen.

Ronny blir sportslig leder

– Vi visste at det kom til å bli en tøff kamp, men jeg syntes vi løser det bra, forteller damelagstrener Ronny Bekkevold.

Dette er den tredje og siste sesongen som damelagstrener for Ronny, før han går videre til å trene neste sesongs J13-lag. I tillegg skal Ronny være sportslig leder i klubben.

Ronny sier han vil huske samholdet i laget og den gode miksen av etablerte og yngre spillere. Han tar også med seg minner fra første sesong hvor det var mange unge J16 og J18 spillere som skulle etableres i laget:

GLEDER SEG: Katinka Kjølstad blir ny damelagstrener neste sesong. Foto: Lykke Amelie Amundsen.

– Ut ifra en ganske dårlig start på sesongen, klarte vi å beholde plassen i serien.

Katinka blir ny damelagstrener

Katinka Kjølstad (28) er et kjent fjes i Ramnes-håndballen. Hun begynte å spille håndball for Ramnes da hun var seks år og spilte helt fram til hun ble 21. Hun spilte for Flint i to år, før hun kom tilbake til Ramnes.

Tidligere har Katinka trena en del yngre lag, og neste sesong skal hun ta over som damelagstrener. Hun gleder seg veldig til å utvikle spillerne inividuelt og kollektivt som et lag, forteller Katinka til ReAvisa.

– Målene for neste sesong er å bli topp-seks, holde seg i 3. divisjon, men viktigst av alt skal vi være bedre enn i årets sesong, forteller Katinka.

Se bilder fra sesongens siste hjemmekamp

Saken er skrivi og bildene er tatt av Lovis Eggum Wallberg og Lykke Amelie Amundsen – se de under annonsen.

Se flere bilder fra håndballsesongen 2018/2019 – oppdatert!

Les mer om Ramnes håndball i ReAvisa-arkivet.

Les mer om sport i Re.