Ramnes-jentene slåss uten poeng – nå skal det løsne!

KJEMPER: Ramnes-jentene slåss tappert, men har tapt i siste sekund de to siste hjemmekampene. Neste hjemmekamp i Ramneshallen er lørdag 23. mars. Foto: Stian Ormestad.

RAMNESHALLEN: Marginene er ikke på Ramnes-jentenes side om dagen. Men de kjemper tappert, og vi kan jo håpe lykken snur i sesonginnspurten?

Se bilder fra håndballsesongen 2018/2019 – oppdatert!

Lørdag 2. mars møtte Ramnes-jentene tabelltopp i 3. divisjon Falk hjemme i Ramneshallen.

SLÅSSKAMP: Ramnes-jentene baner vei, men har marginene mot seg. Foto: Stian Ormestad.

– Et ellevilt fyrverkeri!

Hjemmelaget holdt favorittene i kne – lenge. Ramnes ledet med fem mål, helt til det gjensto sju minutter. Da snudde kampen totalt og det ble et kepent 30 – 29-tap til slutt.

– Et ellevilt fyrverkeri, forteller Ramnes-trener Ronny Bekkevold. Og et nytt fyrverkeri ble det også onsdag 13. mars, med ny hjemmekamp.

Denne gangen mot Konnerud, enda et lag over Ramnes på tabellen. Men Ramnes-jentene viste null respekt og lå likt med gjestene på måltavla før siste innspurt.

Men nok en gang rakna det for Ramnes mot slutten, og det ble nok et tap.

Ramnes ramler nedover

SAMLING I BÅNN: Nå lader Ramnes-jentene opp til en travel sesongavslutning utover vårparten. Foto: Stian Ormestad.

Derfor er det et heltent Ramnes-lag som lader opp til en ny hjemmekamp lørdag 23. mars mot ROS, laget som ligger rett over Ramnes på tabellen – med to kamper mer spilt i skrivende stund.

Ramnes har ramla nedover og ligger nå på en 8. plass av totalt 11. Men det er tett mellom alle lagene midt på tabellen, og Ramnes har i tillegg færre kamper spilt. Nedrykkspøkelset har heldigvis ingen sett noe til, det holder seg på trygg avstand.

Det blir en travel innspurt på sesongen, og det betyr flere hjemmekamper på rappen i Ramneshallen – til glede for heiagjengen i blått.

 

Se flere bilder fra håndballsesongen 2018/2019 – oppdatert!

Les mer om Ramnes håndball i ReAvisa-arkivet.

Les mer om sport i Re.