Nysgjerrig på morgendagens avis? Her er noen hint!

GODT, LOKALT LESESTOFF: En ny utgave av ReAvisa er på vei! Faksimile: ReAvisa, november 2018.

RE: En rykende fersk utgave av ReAvisa er sendt i trøkken, og torsdag 8. november ligger den i postkassene, der folk møtes, og til gratis nedlasting på nettavisa. 

Dette er noe av det du kan lese om i papiravisa:

TROFASTE BUROT-PLUKKERE: Elevrådet ved Bjerkely skole bestemte av premien fra årets Aksjon burot skulle gå til baguett-lunsj for hele skolen. Fra venstre Joel Halvorsen, Linnea Lode, Renate Holtermann, Anders Næss, Oskar Døvik og Even Horn. Foto: Stian Ormestad.

JUBILANT: Ramnes og Våle orkesterforening (RVO) feirer 60 musikalske år på samme scene som hele orkester-eventyret starta i 1958: På Elverhøy søndag 18. november. Les mer om orkester-historien og om jubileumskonserten i papiravisa. Foto: Stian Ormestad.

FRISØRHJØRNET: Den ene frisøren har flytta opp fra kjelleren, den andre inn på senteret. Nå driver de bedre butikk begge to, vegg-i-vegg på Re-torvet, både Torild Frydenberg, Revetal dame- og herrefrisør, og Anne Merete Erdal, Re hårstudio, som også har med seg sine to ansatte Linn Cherie Andersen og Martine Sommerstad. Foto: Stian Ormestad.

LOKAL KARATEKLUBB: Matilde Kjær Seeberg (15) fra Fon vant klubbkonkurransen til Re karateklubb denne høsten, her går hun mot Aristeia Leliukeite (10) fra Jareberg. – Det er morsomt å gå på karate, fordi det er så snille og morsomme folk her, forteller Aristeia. Foto: Stian Ormestad.

ÅRETS IDRETTSNAVN: I november-avisa presenterer vi alle ni kandidatene som er foreslått til Årets idrettsnavn i Re 2018. Langrenn- og triatlontalentet Kristoffer Liset (20) fra Brekkeåsen er en av de ni kandidatene. Avstemningen starter i løpet av torsdagen på nettavisa ReAvisa.no! Foto: Stian Ormestad.

INNEBANDY: Ramnes IF har starta opp to innebandylag for barneskole-elever, og det er veldig populært – men det er plass til enda flere. – Det er veldig moro med innebandy. Fordi vi løper HELE tida! Foto: Stian Ormestad.

PLAKETVINNERE: 4H-klubbene har hatt Høstfest, og her ser vi Andreas Bergstrøm, Håvard Kjeldsen Bjerke, Eilen Wolden, Kim Remi Opsahl Nielsen, Sondre Dahl og Sakarias Kjær Steig få sine plaketter under Rapp 4Hs Høstfest på Våle samfunnshus. Foto: Håkon Westby.

FLOTT HØSTKONSERT: Aspirantenes i Ramnes og Røråstoppen skolekorps spiller sin aller første konsert, dirigert av Ingebjørg Klovholt. Foto: Håkon Westby.

NYE KIRKETEKSTILER: Sogneprest Jon Geir Dittmann viser fram et av Hilde Fystro Vasbøs grafiske blad, som selges til inntekt til nye litturgiske kirkeplagg i Våle kirke. Foto: Håkon Westby.

BARNEFORESTILLING: Barna fra Brekkeåsen barnehage kosa seg i Våle kirke med forestillingen «Petra og ulven». De lo for det meste, men måtte også bli litt strenge mot ulven. Foto: Stian Ormestad.

JUBILEUMSFEST: Det var mye å skåle for på Haugar i Høyjord da det ble arrangert stor jubileumsfest: Det er 100 år siden Høyjord ungdomslag ble stiftet, og 85 år siden lokalet ble bygd. Foto: Roger Iversen.

STRIKKE-TRIO: Garnbunten-innehaver Gro Frydenberg, Garnbunten-medarbeider Britt Torild Sparre Knudsen, og Garnbunten-besøkende forfatter og designer Merete Norheim Myrdahl. Foto: Stian Ormestad.

SMART-FESTIVAL: Alle dansa Bli med-dansen etter avdukingen av SMART ARENA, som ordfører og varaordfører sto for. La Salle de dans, Horten og Agnes Stock var blant artistene på scenen. Foto: Håkon Westby.

HEMMELIGE HYTTER I RE? Veit du om hemmelige hytter her i Re, vil forfatter og fotograf Marius N. Pettersen gjerne vite om det. De forteller om et norsk kulturfenomen som aldri tidligere er løfta grundig fram i lyset. Foto: Marius N. Pettersen.

Her kan ReAvisa lastes ned – gratis (november-utgaven kommer torsdag 8. nov)

Tips til ReAvisa? Send oss en epost til Tips@ReAvisa.no.

, , , , , , , , , , ,