Slutter på Re VGS – nå søker skolen etter ny rektor

SLUTTER SOM RE VGS-REKTOR: Cecilie Langklep Bjørnøy (45) har vært rektor ved Re videregående skole siden 2011. Foto: Stian Ormestad.

BERGSÅSEN: En tydelig og synlig rektor har sagt opp – og Re videregående skole er på leit etter en ny rektor av samme merke.

Re VGS-rektor Cecilie Langklep Bjørnøy (45) fra Undrumsdal er ansatt som Greveskogens nye rektor, og hun tiltrer stillingen 1. januar 2019.

Re videregående skole står dermed uten rektor, og interesserte har frist på seg til 13. november å søke stillingen.

En tydelig og synlig rektor

Cecilie har vært rektor ved Re videregående skole siden 2011. Her har hun vært en tydelig og synlig rektor. Hun har blant annet fått mye oppmerksomhet ved å gå nye veier i kontakten med elever.

Som for eksempel at mange elever, foreldre og kolleger fulgte rektoren på bilde- og videodelingstjenesten Snapchat (ekstern lenke). 

Per nå fungerer Eivind Ellingsen som konstituert rektor ved skolen.

Re videregående skole har cirka 760 elever og 130 ansatte. Skolen har gjentatte ganger fått mye oppmerksomhet for gode tall – spesielt når det gjelder det lave frafallet.

I stillingsutlysningen heter det:

«Vi søker en trygg og tydelig leder som viderefører skolens sterke sider og samler og motiverer for ønsket videre utvikling. Det forventes at rektor engasjerer elever og ansatte i å realisere skolens visjon:

Re videregående skole er et godt sted å lære». 

Les mer om skolene i Re.