Hvem bør bli Årets idrettsnavn i Re 2018?

2017-VINNER: Ellen Kristina Hynne (40) fra Lefsaker gård i Våle driver med hestesport på høyt internasjonalt nivå. Hun ble stemt fram av ReAvisa-leserne til Årets idrettsnavn i Re i fjor. Foto: Stian Ormestad.

RE: Har du forslag til kandidater til Årets idrettsnavn i Re 2018? Da vil vi høre fra deg!

Hver høst inviterer ReAvisa våre lesere til å foreslå kandidater til Årets idrettsnavn i Re.

2016-VINNER: Sykkeltalentet Iver Johan Knotten fra Bjune ble kåret til Årets idrettsnavn i Re som 17-åring. Foto: Stian Ormestad.

Alle kan foreslå sin favoritt innen 1. november på epost til Post@ReAvisa.no.

Stor takhøyde

Husk å forklare hvorfor du mener akkurat din favoritt bør vinne kåringen. Skriv en kort og konkret tekst – dette vil utgjøre presentasjonen i avstemningen.

Takhøyden er stor: Det må ikke bare foreslås elite-, men også breddeutøvere. Like viktig som sportslige prestasjoner er lagånd og patriotisme. I så måte er det åpent for å nominere organisatorer i det lokale idrettslivet.

Både utøvere, trenere, ildsjeler og viktige støttespillere i det yrende idrettsmiljøet i Re kan nomineres.

Avstemning på nettavisa – vinneren presenteres i desember-avisa

2013-VINNER: Tobias Gran fra Ramnes ble som 15-åring kåret til Årets idrettsnavn i Re. Samme år prøvespilte fotballtalentet for Liverpool. Her i prat med ReAvisas Synne Eggum Myrvang. Foto: Stian Ormestad.

Velbegrunnede forslag presenteres i november-avisa, og så blir det avstemning på nettavisa ReAvisa.no fram til 25. november 2018.

Årets idrettsnavn i Re 2018 vinner heder og ære, og vil bli presentert i desember-avisa.

Årets idrettsnavn i Re 2018 vil bli det sjette lokale idrettsnavnet gjennom tidene.

Foreslå din favoritt innen 1. november på epost til Post@ReAvisa.no.

2014-VINNER: Torjus Sleen fra Fon ble som 17-åring kåret til Årets idrettsnavn i Re. Seinest i sommer sykla han inn til NM-gull så å si på hjemmebane, i Sandefjord – med vending i Høyjord. Foto: Stian Ormestad.

Reinger utmerker seg i mange forskjellige idretter

I fjor var det åtte kandidater å velge blant i avstemningen. Til slutt fikk Ellen Kristina Hynne (40) fra Lefsaker gård i Våle flest stemmer. Hun driver med hestesport på høyt internasjonalt nivå.

– Det var så mange fantastiske kandidater, og det er vanskelig å sammenlikne prestasjonene på tvers av idrettene. Jeg heier på alle som driver med noe de brenner for generelt, og idrett spesielt, sa Ellen Kristina til ReAvisa.

– Også er det veldig moro å se at det er så mange forskjellige idretter vi reinger utmerker oss i, det er jo bare helt rått!

Tidligere idrettsnavn i Re er:

  • Ellen Kristina Hynne, hestesport (2017)
  • Iver Johan Knotten, sykling (2016)
  • Jeanette Hegg Duestad, skyting (2015)
  • Torjus Sleen, sykling (2014)
  • Tobias Gran, fotball (2013)

Les mer om Årets idrettsnavn i Re.

2015-VINNER: Jeanette Hegg Duestad fra Fon ble som 16-åring kåret til Årets idrettsnavn i Re. Etter det har det blitt mange nasjonale og internasjonale medaljer på skyttertalentet. Foto: Privat.

Les mer om sport i Re.