– Velkommen til salgsmesse på samfunnshuset!

STORSALEN: Våle samfunnshus er fylt med salgsartikler fra de 25 medlemmene i «Våle farge og fantasi». Her rigges det til messe fredag ettermiddag. Foto: Håkon Westby.

VÅLE: Hele denne helga er det salgsutstilling i regi av «Våle farge og fantasi».

Fredag 19. oktober åpnet «Våle farge og fantasi» sin årlige salgsutstilling med 25 lokale utstillere i storsalen, pluss ti gjesteutstillere som presenterte varene sine i de tilstøtende lokalene.

KUNSTSTRIKK: Alle brikkene er strikket av Alfhild Johansen på Svinevoll. Selgerne er barnebarnet Karina Bergstrøm og oldebarnet Madelen Bergstrøm. Foto: Håkon Westby.

Salgsmesse hele helga

Da ReAvisa var innom var det ett javnt sig av publikum som kunne sikre seg husflid og hjemmelaga gjenstander av alle slag. Det var blant annet porselensmaling, rosemaling, malerier og lokalt produsert honning.

Ved et bord fant vi utstilt en mengde brikker i kunststrikk, laga av Alfhild Johansen på Svinevoll. Bak bordet fant vi barnebarnet Karita Bergstrøm og oldebarnet Madelen Bergstrøm som sto for salget.

De kunne fortelle at salget gikk bra. I tillegg til kreative salgsartikler, finnes det mat og drikke å få kjøpt i kafeteriaen.

Salgsmessa forsetter både lørdag 20. og søndag 21.oktober 2018.

DEKORASJONER: Disse kan brukes i mange år og tåler en trøkk. Foto: Håkon Westby.

PORSELENSMALING: Julegavetips? Mange fine gjenstander med julenissemotiver. Foto: Håkon Westby.

,