Spiller sesongens første hjemmekamp til helga: Blir det nye jubelscener i Ramneshallen på lørdag?

RAMNES-JENTENE SÅNN VI LIKER Å SE DEM: Sesongens første hjemmekamp spilles i Ramneshallen førstkommende lørdag. Ramnes-trener Ronny Bekkevold leder laget nok en sesong. Arkivfoto: Stian Ormestad.

RAMNESHALLEN: 2018/2019-sesongen er i gang, der Ramnes-jentene henta hjem ett poeng borte mot Konnerud sist søndag. Førstkommende lørdag braker det løs med sesongens første hjemmekamp.

Mimre? Se bilder fra forrige håndballsesong!

Årets første seriekamp for Ramnes-jentene i 3. divisjon ble spilt søndag 9. september i Konnerudhallen mot Konnerud.

GIR ALT: Ramnes-jentene tar igjen det de mangler i rutine med fryktløs innsats. Foto: Stian Ormestad.

Det endte uavgjort, med sluttresultatet 19 – 19.

Frøydis Grorud ble Ramnes’ beste spiller

– Kampen åpna med et famlende forsvarsspill fra vår side, og Konnerud leda 6 – 2 etter ti minutter. En timeout med litt korrigering av forsvaret, resulterte i at vi henta inn deres ledelse og kunne gå til pause med 11 – 9-ledelse, rapporterer Ramnes-trener Ronny Bekkevold.

2. omgang fører Ramnes kampen hele veien, og Konnerud er aldri i ledelse. – Men vi sliter med deres 5 – 1-formasjon, og klarer ikke å riste dem av oss. Seieren hadde vi i lomma helt til 15 sekunder gjensto. Da klarte Konnerud å utligne til 19 – 19.

– Resultatet er ikke et nederlag, men det føltes som tap der og da siden vi fører kampen så å si hele veien.

Jentene løser forsvarsjobben hundre prosent, og det er Ramnes-treneren fornøyd med. – Ellers gjør Frøydis Grorud en bånnsolid kamp for oss, både i forsvar og angrep med sju mål. Hun var helt klart banens beste spiller.

– Liten spillerstall gjør oss sårbare

Det blir hardt denne sesongen, med få spillere i stallen.

– Vi er en flott gjeng med unge jenter i år igjen. Men vi er dessverre mange færre i stallen i år, og det er heller ikke noe J18-lag under å hente jenter fra.

Ti jenter er borte siden forrige sesong, med studier, militæret og skader. Det er heller ingen nye fjes inn.

– Men alle lag skal virkelig få merke at vi i Ramnes ikke har liggi på latsida av den grunn, tvert i mot!, lover Ronny på vegne av heltente Ramnes-jenter.

– Målet er midt på tabellen, men hvorfor ikke høyere? Vi kan kanskje sikte mot toppen av tabellen, men en liten spillerstall gjør oss sårbare.

Skal kjempe mot lag fra Vestfold, Telemark og Buskerud

Ramnes har i år havna i avdeling 2, som betyr at alle kamper er mot Buskerud- og Telemark-lag, med unntak av nabooppgjør mot Falk Horten.

Neste seriekamp er førstkommende lørdag 15. september klokka 14.15 hjemme i Ramneshallen. Da kommer Reistad D3 på Re-besøk.

FULLE TRIBUNER: Ramneshallen er en intim og fin håndballarena, der publikum sitter tett på action. Foto: Stian Ormestad.

Mimre? Se bilder fra forrige håndballsesong!

Les mer om sport i Re.