I kveld er det her det skjer – og Re har fått en pangstart!

JUBLER: To på rappen mot gjestene fra by’n. Det er enda noe mer plass på tribunene for de som vil komme og få gratis kveldsmat eller sein middag! Foto: Stian Ormestad.

BERGSÅSEN: Re FK inviterer til «Klubbens dag» med gratis nygrilla pølser, saft og kaffe i Bergsåsen i pausa under kveldens A-lagskamp. Re-gutta på banen svarer opp med målfest sålagt.

Se bilder fra fotballsesongen 2018 – oppdatert!

Det lukter nok grilling over store deler av Bergsåsen i skrivende stund, for det lades opp til en god grillpølse-sjau i pausen.

ANDRE MÅLET PÅ RAPPEN: Harald Fredrik Heian satte det andre Re-målet, og det står 2 – 0 før kvarteret er spilt av 1. omgang. Foto: Stian Ormestad.

Kampen mellom Re FK og FK Tønsberg i 4. divisjon starta klokka 19.30, så det er bare å ta turen – 1. omgang er i skrivende stund halvspilt.

Alle er velkommen!

«Klubbens dag» skal binde klubben bedre sammen, både Re FK som gjelder for de eldre spillerne, og alle på IL Ivrig og Ramnes IF på de yngre aldersbestemte lagene.

Derfor er alle aktive spillere i Re spesielt invitert til en sosial happening – og for å fylle tribunene. Alle andre interesserte er også velkommen.

Full gass fra start!

Forrige kampreferat på Re FKs nettside lyder: Nå er vi lei av å tape! Og så vanvittig lei er Re-gutta, at bylaget får smake det.

Etter få minutter hadde Christer Strøm satt hjemmelagets første, og ikke lenge etter scora Harald Fredrik Heian det andre.

Det står 2 – 0 før kvarteret er spilt av 1. omgang!

MÅL! Christer Strøm presser seg mellom to bygutter og setter her Re FKs første mål i kveldens kamp mot FK Tønsberg. Foto: Stian Ormestad.

INNLEGG: Vakkert lagt opp før Re scorer sitt andre mål på kort tid. Foto: Stian Ormestad.

MÅL! Harald Fredrik Heian planter ballen i mål. Foto: Stian Ormestad.