To til sjukehus etter utforkjøring på Fossanveien

STORE MATERIELLE SKADER: BMW-en er tydelig prega av utforkjøring først på venstre side av veien, så bom stopp i autovernet på høyre side. Foto: Stian Ormestad.

HJERPETJØNN: En bil har kjørt i autovernet på Fossanveien ved Hjerpetjønn. To er kjørt til sjukehus for sjekk.

AMK fikk første melding om ulykken klokka 16.57 fredag 8. september: – Bil i autovern. Ukjent om personskade. Nødetater på vei, melder politiet i Vestfold.

BOM STOPP: Begge i bilen er kjørt til sjukehus for sjekk. Foto: Stian Ormestad.

Store materielle skader – to til sjukehus

Nødetater på stedet rapporterer om store materielle skader på bilen, og airbager er utløst.

Ulykkesbilen har kommet vestfra på Fossanveien fra Kjønnerød, og etter Hjerpetjønn har bilen kjørt ut på venstre side av veien, kommet inn på veien igjen og stoppa i autovernet på høyre side av veien.

Begge personene i bilen kom seg ut ved egen hjelp. Passasjeren klager på smerter i bryst. Fører, en mann i 20 -åra, og den kvinnelige passasjeren i 20-åra kjøres av ambulanse til sjukehus i Tønsberg for sjekk.

Trafikken dirigeres forbi ulykkesstedet

Bilen beskrives som totalvrak. Bilberging er rekvirert, trafikken dirigeres fortsatt manuelt forbi ulykkesstedet halvannen times tid etter første melding om ulykken.

Veien er ferdig rydda og tilbake til fri ferdsel ved 18.45-tida.

DRAMATISK: Vrakdeler vitner om en dramatisk ferd ut av veien, inn på veien igjen – og bom stopp i autovernet. Foto: Stian Ormestad.

,