Mann funnet død i Undrumsdal etter stor leiteaksjon

LEITEAKSJON: Brannvesenet har søkt til lands og til vanns, og et helikopter er i lufta over Undrumsdal fredag. Foto: VIB.

UNDRUMSDAL: Siden torsdag ettermiddag er det søkt etter en mann i 60-årene som er savnet fra sitt hjem på Barkåker. Søket ble utvida mot Undrumsåsen i løpet av fredagen, og samme kveld melder politiet at det er gjort funn i Undrumsdal.

Politiet i Vestfold, Sør-Øst politidistrikt, Vestfold sivilforsvarsdistrikt og Norske Redningshunder har mannskaper ute og leiter etter en savnet mann.

SØK: Fredag formiddag bisto brannmannskaper fra Vestfold Interkommunale Brannvesen med å avsøke dreneringsrør i området ved E18 nær Barkåker – uten funn. Søket er utvidet mot Undrumsåsen. Foto: VIB.

Mannen ble meldt savnet fra Barkåker, og leitingen har foregått fra Gulli og nordover mot Undrumsåsen, og nå i et større område i Undrumsdal.

Politiet har følgende beskrivelse av savnede: Cirka 180 centimeter høy, blå øyne, grått hår, slank, iført rutete – grønn/rød/blå kortermet skjorte, sort bukse.

I forbindelse med savnet person, ønsker politiet å komme i kontakt med bilfører som cirka klokka 16.00 torsdag plukka opp en eldre mann i Fadumveien på Sem.

Bilen var en sort sedan. Den eldre mannen var kledd i lyse klær og hadde en dokumentmappe. Ring Politiet på 02800, Operasjonssentralen.

– Det er gjort funn – dessverre av en omkommet person i Undrumsdal-området, forteller operasjonsleder i Vestfold-politiet Johs Nysæter til ReAvisa rett over klokka 19.00 fredag kveld.

Angående bilen som er etterlyst blir neppe det sporet fulgt videre. – Det er ikke noe kriminelt ved funnet av personen – det er ikke noe som tyder på det, forteller operasjonslederen til ReAvisa.