Lastebil har velta i grøfta – veien kan bli helt stengt

VELT I VIVESTAD: Lastebilen med henger – fullasta med flis. Foto: Stian Ormestad.

VIVESTAD: En lastebil med henger har velta i grøfta langs Vivestadlinna.

Ulykken skjedde rett over klokka 14.00 fredag 7. april, og bergningsmannskapene er på plass klokka 15.00 for å berge lastebilen opp fra grøfta.

STOR JOBB: Bergingsmannskapet tør ikke anslå hvor lang tid det tar å rydde opp etter lastebilvelten i Vivestad. Foto: Stian Ormestad.

Trafikken går forbi ulykkesstedet i ei fil i skrivende stund, men bergningsmannskapet forteller at veien kan bli helt stengt i løpet av ettermiddagen. 

Dette er bergingsmannskapet i dialog med Veitrafikksentralen om. Ingen nødetater har meldt om ulykken.

ReAvisa får opplyst at det ikke er snakk om noen personskader. Sjåføren av lastebilen er i full sving med å hogge småskau sånn at bergingsmannskapet skal komme til.

Lastebilen, som kommer fra et godt etablert sørlandsfirma, har kommet nordfra, fått ett hjulsett utenfor asfaltkanten og velta i grøfta. Ingen andre var involvert i ulykken.

Lastebil og henger var fullasta med flis som nå ligger utover i skauen. Dette skal graves opp og over i en annen lastebil på stedet.

I skrivende stund jobbes det med å frigjøre hengeren fra lastebilen, for å berge en og en opp av grøfta.

Bergingsmannskapet tør ikke anslå hvor lang tid det tar før jobben er gjort, forteller de til ReAvisa på stedet i 15.30-tida.

FLIS: Småskauen i Vivestad er dekt av et helt lastebil-lass med flis. Foto: Stian Ormestad.

,