Barnehagen kan bli stengt lenge – SE BILDER

OMFATTENDE VANNSKADER: Skjeggestadåsen barnehage er Re kommunes nyeste barnehage. Etter en stor vannlekkasje ser det slik ut i barnehagen. Foto: Stian Ormestad.

SKJEGGESTADÅSEN: Skjeggestadåsen barnehage er et sørgelig syn etter vannlekkasjen sist helg. Se flere bilder nederst i saken.

I helga meldte ReAvisa om store vannskader på Skjeggestadåsen barnehage. Sjøl om mye fortsatt er uklart, skriver Re kommune på sine nettsider at det «blir et langvarig avbrudd i driften på Skjeggestadåsen barnehage».

Store deler av mandagen gikk med til å finne ut skadeomfanget, og til å finne alternative løsninger til lokaler fremover. Det er likevel fortsatt mye som er uavklart både når det gjelder lokalene i Skjeggestadåsen og videre organisering av alternative lokaler.

– Det vil si at vi per dags dato ikke kan si noe om hvor lenge vi vil være i alternative lokaler eller om vi må ha en flytting til før vi er tilbake i Skjeggestadåsen barnehage, heter det i en oppdatert melding på Re kommunes nettsider.

Se bilder fra barnehagen – tatt tirsdagen etter vannlekkasjen:

FORTSATT VANN PÅ GULVET: Flere dager etter vannlekkasjen finnes det fortsatt flekker med vann på gulvet. Foto: Stian Ormestad.

STORE SKADER: I disse dager måles fuktigheten i veggene for å kartlegge hvor store skader vannet har gjort. Foto: Stian Ormestad.

VIFTER OVERALT: Bygget tørkes med vifter og maskiner rundt om i hele bygget. Foto: Stian Ormestad.

RIVER VEGGER: For å få oversikt over skadene er flere vegger rivi rundt om i barnehagen. Foto: Stian Ormestad.

TAKPLATER: Vannet har rivi med seg takplater på sin vei ned fra sprinkelanlegget i taket. Foto: Stian Ormestad.

MYE Å RYDDE OPP I: Barnehagen er snart tømt for stort og smått. Foto: Stian Ormestad.

HELT TOMT – NESTEN: Så å si alle spor etter barnehagehverdagen er fjernet etter at lokalene er tømt i løpet av de siste dagene. Foto: Stian Ormestad.

AVFALL: Kontainere fylles med bygningsavfall utenfor barnehagen. Takplatene rakk å henge i litt over ett år før de må byttes ut på grunn av vannskader. Foto: Stian Ormestad.

STENGT PÅ UBESTEMT TID: Vannskadene har ført til stengt barnehage. Foto: Stian Ormestad.

Les mer: Stenger barnehage med omfattende vannskader

Skjeggestadåsen barnehage er Re kommunes nyeste barnehage. Les mer om den offisielle åpningen i ReAvisa, november 2015.

Annonse: