Bilde-mysteriet er oppklart

REVETAL: Rikke Sælid fra Revetal fant en flott, gammel bilderamme på Olgars. Men hun hadde ikke hjerte til å kaste bildet som var innrammet før hun hadde sjekka ut om noen hadde glede av bildet. Nå er bilde-mysteriet oppklart.

I ReAvisa desember 2016 var en spalte viet til etterlysningen:

– Kjøpte en brukt bilderamme på Olgars. Denne herremannen var innrammet. Noen som har kjennskap til han? Får meg liksom ikke til å kaste det uten å ha spurt. Bildet gis bort til eventuelt interesserte.

UKJENT HERREMANN: Nå er bilde-mysteriet oppklart. Foto: Rikke Sælid.

Etterlysningen hadde liggi på Facebook ett par-tre uker, helt uten resultat. Men samme dag som etterlysningen sto på trykk i ReAvisa kom det en melding:

– Hei. Det er jeg som har gitt ramma med bilde av min onkel. Har det samme bildet sjøl og trenger ikke flere, skriver niesen til mannen på bildet.

– Så da ble jo det oppklart, sier Rikke Sælid som har fått mye skryt for å ta jobben med å avklare om noen ville ha bildet.

– Har fått to telefoner i etterkant også, fra gamle bekjente av mannen på bildet. De ville bare fortelle meg at de visste hvem det var og hvem som eventuelt kunne ha glede av bildet.

– Nå er «mysteriet» oppklart, forteller Rikke som har en flott, gammel bilderamme med et nytt bilde innrammet. Nå kan hun kaste bildet som var innrammet – med god samvittighet.