Har tatt glass på ramme alvor i 25 år – SE VIDEO

REVETAL: I den siste papiravisa kan du lese om Revetal Glasservice som fyller 25 år – her på nettavisa kan du se video av glassgutta. SE VIDEO OVER!

Revetal glasservice er en glassmester av godt, gammelt merke, der du kan få fiksa det meste; alt fra bilglass, bygningsglass til innramming – og mye mer.

080616_REVETAL_GLASS_6

INNRAMMING: Yngstemann Andre Moss Pedersen (24) har ansvar for glass og ramme, passpartourskjæring, med mer. Foto: Stian Ormestad.

For 25 år siden starta Magne Pedersen (53) opp for seg sjøl: Revetal glasservice AS. I dag er begge sønnene som har vokst opp med glassbedriften med, både Christoffer Moss Pedersen (28) og Andre Moss Pedersen (24). 

– I starten passa mutter og fatter butikken, og svigerfar var med. Kona har holdt orden på regnskap og slikt i alle år, forteller Magne – en ekte familiebedrift gjennom alle 25 åra.

De første fem åra var forretningsadressen garasjen hjemme i Revetal 3, deretter flere forskjellige lokaler i Revetal sentrum.  I 2003 flytta Revetal glasservice til dagens adresse i Gamleveien 1. I 2009 ble nabolokalet kjøpt opp og det totale arealet i dag er 430 kvadratmeter.

080616_REVETAL_GLASS_5

BILGLASS: Eldstemann Christoffer Moss Pedersen (28) har ansvar for bilglass. Foto: Stian Ormestad.

– Det er moro å drive en gammeldags glassmesterbedrift, der kunden får hjelp med det aller meste. I tidligere tider var det helt nødvendig for å overleve på en liten plass – å ha flere bein å stå på, forteller Magne.

– I dag er det mest fordi vi ser at kundene liker det, og vi gjør alt for å fortsatt få fornøyde kunder. Revetal er ikke den lille plassen det var for 25 år siden, så med at Revetal har vokst kunne vi nok spesialisert oss litt mer i en retning. Men vi vil ikke det, sier Magne.

– Så er det ikke noe stort problem, nå som jeg har med meg guttane. Jeg har en allsidig bakgrunn, og guttane spesialiserer seg på hvert sitt felt.

– Christoffer på bilglass og Andre på innramming. Så er vi to eller alle tre når det trengs på montering ute hos kunder, for eksempel.

080616_REVETAL_GLASS_9

FAMILIEBEDRIFT MED GODT HUMØR: Sjefen sjøl – og pappa – Magne Pedersen (53) har etablert en sunn og god butikk på Revetal – med godt humør. Foto: Stian Ormestad.

080616_REVETAL_GLASS_8

Les hele saken i ReAvisa, august 2016 – og se video av glassgutta øverst i denne saken.


 

– ANNONSE – 

, ,