Ha en topp Re-sommer – bli med på topptur-konkurranse!

TOPPTUR-KONKurRANSE (3)

GOD TUR! Orienteringslaget Trollo, Re sykkelklubb og ReAvisa ønsker alle en topp Re-sommer – med en topptur? Foto: Henning Larsen.

RE: Stolpejakten på Revetal er i godt gang igjen. Nytt av året er fire ekstra stolper på fire forskjellige topper i kommunen vår. Tagg bilder med #ReAvisa og bli med i vår sommer-konkurranse i samarbeid med OL Trollo og Re sykkelklubb!

Her kommer bildene i konkurransen:

[jr_instagram id=»3″]

 

Hva er stolpejakten?  Jo, det er en form for orientering i nærmiljøet – og det er helt gratis.

Det er orienteringslaget Trollo som står som tilrettelegger og arrangør, med spons fra det lokale næringslivet.

Det blir satt ut stolper med en fargekode og en qr kode som kan scannet med din mobiltelefon. Når du har scannet qr-koden blir det registrert at du har funnet en stolpe.

I år som i fjor er det 18 stolper i og rundt Revetal. For å finne stolpene må man bruke kart, eller appen «stolpejakten» på din mobiltelefon. For å få registrert at du har funnet stolpen må du ta bilde/scanne en kode som er limt på stolpen.

Nytt i år er at det er lagt til fire ekstra stolper. Disse stolpene er satt på fire topper i vår kommune. De ekstra stolpene er et samarbeid med Re Sykkelklubb. Toppene er lengre unna Revetal, men kan fint nåes ved å bruke sykkel.

TOPPTUR-KONKurRANSE (1)

STOLPEJAKT: I sitt første år i fjor ble stolpejakten på Revetal veldig populær. I år utvides jakten til fire topper i kommunen vår, i tillegg til stolpene på Revetal. Foto: Henning Larsen.

Disse toppene vil inngå i en toppturkonkurranse, ikke veldig avansert, det vil kun holde å gå på tur til toppene og registrere seg via «stolpejakt»-appen.

Det vil bli trukket ut premier blant alle som har vært på alle toppene innen 10. oktober. I tillegg til premiering for toppturene vil det bli en Instagram-konkurranse i samarbeid med ReAvisa.

Vi ønsker oss mange og fine bilder i fra toppene i kommunen vår. Ta bilder av toppene, utsiktene og turene dere er på.

For at vi skal kunne se bildene må du/dere tagge bildene. Her er emne knaggene vi vil at dere skal bruke på bildene deres.

  • Topp 1: #topptursjøssfjell #reavisa #toppturire
  • Topp 2: #toppturryksaasen #reavisa #toppturire
  • Topp 3: #toppturstamnaas #reavisa #toppturire
  • Topp 4: #toppturkihlebrattaas #reavisa #toppturire

Orienteringslaget Trollo, Re Sykkelklubb og ReAvisa ønsker flest mulig ut på tur – og vi ønsker dere en topp Re-sommer!


 

Her kommer bildene i konkurransen:

[jr_instagram id=»3″]


– ANNONSE –

, , ,