Åpner Skjeggestadbrua tidligere enn planlagt

ReAvisa_minister_1_NETT

SAMFERDSELSMINISTER: Ketil Solvik-Olsen (FrP) kom med løfter for en bedre Bispevei på samme tid av året i fjor. Her i prat med lokal FrP-er Frode G. Hestnes, etter at de hadde tatt en kikk på den voldsomme trafikkbelastningen på Bispeveien etter brukollapsen i fjor. Foto: Stian Ormestad.

RE/HOLMESTRAND: Da E18-brua kollapsa på nyåret i fjor ble det en stor trafikkbelastning på Bispeveien gjennom Re. Det hjalp veldig da det ene løpet ble åpna på sommeren i fjor, og denne sommeren kommer alt tilbake til normalen.

Mandag 4. juli kommer samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen for å åpne den nye Skjeggestadbrua i sørgående løp på E18.

Det opplyser Statens vegvesen i en pressemelding mandag 20. juni. Datoen er noe tidligere enn først planlagt.

Det ble det nærmeste trafikk-kaoset på Bispeveien da E18-brua kollapsa for snart halvannet år siden.

reAvisa_krasj_020315_TILAVIS

SVEVDE OVER RUNDKJØRINGA: Alle i denne bilen hadde veldig flaks da de hoppa over rundkjøringa på Revetal i mars i fjor – alle kom fra det uten større personskader. Føreren av bilen, som var ukjent her, fikk ikke med seg verken 40-skilt, rundkjøring eller Revetal sentrum. Bilen var totalvrak etter sveveturen. Foto: Stian Ormestad.

Dette er et par av alle ulykkene som følge av E18-trafikk som dundra i hundre gjennom Revetal sentrum:

En bil braka gjennom muren til uteservering på Revetal gamle stasjon, og en bil hoppa over rundkjøringa på Revetal.

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (FrP) inspiserte Bispeveien da det var som verst, og kom med et slags løfte for en bedre Bispevei – nå som trafikken er nede på normalt nivå igjen: