Så å si hele bygda bidrar til «Livsglede-uka» på Re helsehus

050616_RE_HELSEHUS_LIVSGLEDE_1

TETT PROGRAM: Gro Hansen, musiker og kulturkoordinator i helse og omsorg i Re kommune er stolt av alt som er på plass for livsglede-uka på Re helsehus. Mange bidrar med mye for å få et så tett program på plass. Foto: Stian Ormestad.

REVETAL: Til uka blir det sang og musikk hele uka, barneteater, barnehagebesøk, hagefest med Re VGS-elever, veteranbilturer, sykkeldrosje, med mer på Re helsehus.

Fra mandag 6. til og med fredag 10. juni er det «Livsglede-uka» på Re helsehus.

Barnehager og barneskoler, Re videregående skole, lag og foreninger i bygda, lokalt næringsliv, ansatte og ledere på Re helsehus har kommet med ideer og bidrar med hvert sitt.

Virksomhetsleder Ingerd Saasen Bache og kulturkoordinator Gro Hansen organiserer.

Til glede for alle som bor på helsehuset og deres pårørende og venner – og ellers alle som har lyst til å komme.

Arrangementene er åpent for alle og enhver, som alle andre kulturarrangement på helsehuset. Noe på programmet krever påmelding, mer info om det får du i resepsjonen på helsehuset.

Dette er programmet for uka, kjapt fortalt:

Mandag stiller en sykkeldrosje til tjeneste for lufteturer Revetal rundt fra klokka 11.00 til 12.30. På kvelden blir det konsert med Våle kirkekor.

Tirsdag stiller Re motorklubb opp utenfor Re helsehus, og kjører veteranbil-kortesje fra klokka 11.00. Her kan også noen heldige få lov å sitte på. Klokka 18.00 blir det barneteater ved Solerød Jubateater, og forestillingen heter «Trøtte troll og kry kråke».

Onsdag klokka 11.00 blir det hagefest ved Re videregående skole, som synger og underholder i hagen utenfor Dagsenter 2. – Det blir deilig med grass under føttene, veit du!
På kvelden lager Trekkspillorkesteret «Fransk aften» med salg av ost og vin.

Torsdag kommer Brår barnehage og synger rundt på stuene sammen med beboere.
På kvelden underholder Ramnes og Våle orkesterforening i Seniorsenteret.

Fredag er det sittedans med Jane fra klokka 10.45 til 11.30. Så går det rett over i konsert med «Ukulele-orkester» og dåp av Vise-koret fra klokka 11.30.

Alle dagene unntatt onsdag blir det «Velvære-behandling» ved Beauty Zone, som flytter noen hundre meter fra Revetalgata 6 til helsehuset.

– Kjøkkenet byr også på deilig sommermat for enhver smak, forteller kulturkoordinator Gro til ReAvisa.

– Barn og voksne i alle aldre skal få koselige opplevelser sammen denne uka, med mye moro hver dag og underholdning og musikk hver kveld!

Se video fra karneval på Re helsehus:

, ,