Inga Marte Thorkildsen snakker om «tillitsreformen» i Oslo

Inga_M_Thorkildsen1

KOMMER TIL ELVERHØY: Inga Marte Thorkildsen, byråd i Oslo, kommer til Elverhøy for å snakke om «tillitsreformen» i helse- og omsorgstjenestene i hovedstaden. Foto: Stian Ormestad.

RAMNES: I kveld kommer Inga Marte Thorkildsen, byråd for eldre, helse og sosiale tjenester, til Elverhøy for å snakke om «tillitsreformen» i Oslo.

Inga Marte Thorkildsen (39) lover å kaste tankegodset etter det borgerlige styret i Oslo på søpledynga, heter det i denne saken på nettsida FriFagbevegelse.no.

Hun mener 20 års borgerlig styre går på helsa løs for de ansatte og innbyggerne i hovedstaden.

Nå skal kontrollregimet og hangen til å konkurranseutsette kommunale tjenester sendes på historiens skraphaug.

– Inga Marte skal  blant annet snakke om hvordan hun vil skrote stoppeklokkene i eldreomsorgen, og gi mer tillit til de ansatte. Et prøveprosjekt er i gang nå, og snart legger SV en sak for byrådet, forteller Heming Olaussen på vegne av SVs lokallag i Re.

Tema for møtet er: Hva er en kommune: En bedrift? En butikk? Eller et demokratisk organ som skal gi innbyggerne innflytelse over eget liv? Hva innebærer forskjellen?

Etter det åpne møtet «Hva er en kommune?» som starter klokka 17.30 mandag 1. februar på Elverhøy, avholder Re SV sitt årsmøte.