Denne J8-kampen endte med 9-5 – og et knust kamera

090116_RAMNESHALLEN_12

LOKALOPPGJØR: Jenter 8-kampen med Ramnes 1 mot Ramnes 2 dro seg skikkelig til i sluttminuttene. Foto: Stian Ormestad.

RAMNESHALLEN: At journalist er et av verdens farligste yrker, veit vi. Men at det å dekke en Jenter 8-kamp i Ramneshallen medfører noen som helst risiko, er kanskje litt overraskende.

Se bilder fra håndballsesongen 2015/2016 – fotogalleriet er oppdatert!

Lørdag 9. januar myldrer det av små håndballspillere i Ramneshallen. ReAvisa ville dekke det hellokalet oppgjøret mellom J8-lagene Ramnes 1 og Ramnes 2.

Mot slutten av kampen dro det seg skikkelig til, med den reineste slåsskampen på banen. ReAvisa-fotografen zooma inn – og fikk en ball midt i kamera så plastikken spruta.

Kampen stoppa helt opp, jentene på banen ropte «unnskyld», tilskuerne lo så de holdt på å ramle ned fra tribunen – og mannen bak kamera måtte le litt, han også.

SLIK ENDTE KAMPEN: Sluttresultatet ble 5 – 9, og et knust kamera. Foto: Stian Ormestad.

Når man steller seg med kamera rett ved målstanga, må man skylde seg sjøl. Snart står han der igjen, uten å ha lært noen verdens ting.

Tenk så mange kamper ReAvisa har dekka, både Ramnes-jentene i 2. divisjon og talenter som har gått videre til profflag – men aldri har det kommet en sånn suser.

Det lover godt for framtida til Ramnes-håndballen, mener nå vi.

Et knust kamera og et Nikon-merke i panna, såpass må vi tåle. Sjøl om journalistyrket generelt er et farlig yrke på verdensbasis, så lever vi lokalavisjournalister ganske så trygt.

Noe av det farligste vi gjør, er tydeligvis å dekke J8-kamper i Ramneshallen.

090116_RAMNESHALLEN_9

STOR MINITURNERING: Se flere bilder – fra så lenge kamera holdt – i fotogalleriet fra denne håndballsesongen. Foto: Stian Ormestad.

Kampen endte med seier til Ramnes 2 – så langt en litt svimmel lokalavisjournalist fikk med seg.

Se bilder fra håndballsesongen 2015/2016 – fotogalleriet er oppdatert!

,