To fulle forestillinger for Annie

RAMNES: Sjekk både bilder og video fra barneteater på Elverhøy.

Denne helga spiller 20 teaterbarn Annie for et utsolgt Elverhøy. Se video:

Se flere bilder fra barneteateret på Elverhøy

Etter sommeren starta øvingen fram mot oppsetningen av Annie, med to utsolgte forestillinger 5. og 6. desember 2015.

Annie spilles av Emma Kvaal (12). Hun er en søt, liten Annie, spesielt morsomt er det da hun er en irriterende gjest i huset til Mister Warbucks.

En fantastisk jobb er lagt ned i forkant, der barna på scenen er trygge på det de skal gjøre. Og det gjelder alle som en!

Skuespillere i alderen fra 1. klasse og oppover tar scenen med en sikkerhet som helt sikkert har smitta av fra de tre eldste på scenen; Marte Kvaal (17), Marte Bjune (17) og Kaya Rivrud (17).

Sistnevnte spiller en forferdelig ufyselig Miss Hannigan – så forfylla og ubrukelig at salen bryter ut i latter flere ganger, der beina går i alle retninger og strømper sklir ned på det ene beinet mens hun drar strømpa opp på det andre.

Sånn kan du holde på ei stønn, når du har påført publikum en passe kronisk latterkrampe – og har hele salen i din hule hånd.

Like viktig som innsatsen på scenen: 17-åringene Kaya, Marte og Marte er gode forbilder å strekke seg etter for de yngre skuespillerne.

De har vært der, øving etter øving, og får barna til å slippe seg løs på scenen. Det er trøkk i barnestemmene, det er vilje bak replikkene, og det er en teaterglede som stråler fra scenen.

På siden av scenen sitter Theo Aske Holskil (17) som suflør. En trygg klippe hvis noe skulle fuske underveis.

Instruktør Rikka Marie Rivrud får blomster og stor applaus etter premieren, og trekker fram de fire ungdommene – og foreldrene til teaterbarna, som har stilt opp med stort og smått.

Hvert og ett av barna på scenen får med seg en rose til foreldrene sine, som takk for et stort løft i fellesskap.

At det er barnslig teaterglede på Elverhøy igjen, er nok den største takken av dem alle – for alle involverte, og alle i publikum som var så heldig å sikre seg en billett til den fantastisk flotte forestillingen.

Se flere bilder fra barneteateret på Elverhøy

, ,