Storseier i første hjemmekamp for sesongen

SEIERSGLEDE: Mens gjestene Husøy og Foynland fortviler over det fjerde strake tapet på rad mot Re FK, feirer hjemmelaget scoring – fem ganger. Foto: Stian Ormestad.

BERGSÅSEN: – En deilig seier, forteller Re FK-trener Henrik Arnesen.

Se bilder fra fotballsesongen 2017 – oppdatert!

Første seriekamp borte mot Larvik Turn endte med tap. Men Re-gutta fikk opp dampen på hjemmebane mot Husøy og Foynland torsdag 27. april: 5 – 1 sto det på måltavla til slutt.

SPISSET FORMEN: Re FK-spiss Harald Heian løper her seg fri på en dødball og setter ballen sikkert i hjørne. Foto: Stian Ormestad.

Målfesten starta midtveis i 1. omgang

Re tok ledelsen etter en corner, 21 minutter ut i kampen. Ronny Mortensen plukka opp ballen i returrommet og fyrte av et skudd som midtstopper Daniel Hov flikka videre i nettmaskene.

Ronny Mortensen sørga også for 2 – 0 med kontring mutters aleine med keeper.

Gjestene – som nå er blitt slått i fire kamper på rad – klarte å pynte på stillingen før pause.

I 2. omgang ble Harald Heian sluppet løs og traff nettet to ganger. Like før slutt fikk banens bestemann Sebastian Hoksrød æren av å sette inn hjemmelagets femte scoring.

Stolt Re-trener

– Det var et solid lagarbeid og godt grunnlag som ga uttelling i en deilig og 5 – 1-seier. Det kunne også blitt mer. Jeg er stolt av måten vi takler tapet forrige uke på. At vi lærer av det og måten vi jobber på trening, forteller trener Henrik Arnesen på www.ReFK.no.

KUNNE BLITT EN ENDA STØRRE SEIER: Storseieren i første hjemmekamp i 2017-serien kunne blitt enda større – her er det minimale marginer som avgjør. Foto: Stian Ormestad.