Seieren sitter langt inne denne sesongstarten

260416_RE_TFK2 (14)

HENGER MED HUET: Det starta så bra i kveldens hjemmekamp, men endte med tap – igjen. Foto: Stian Ormestad.

BERGSÅSEN: Re-gutta gikk opp i ledelsen, scora både ett og to mål – men det holdt ikke til seier i kveld heller.

Se bilder fra fotballsesongen 2016 – oppdatert!

I forkant av kampen lova Re FK på sin Facebook-side at sesongens første seier hjemme i Bergsåsen skulle komme i kveld.

Ti minutter ut i 1. omgang gikk Re opp i ledelse, og det holdt i et kvarter.

Gjestene FKT 2 utlikna, så kom enda et baklengsmål, før Re utlikna ti minutter ut i 2. omgang og lå likt med gjestene i drøye tjue minutter – før FKT 2 gikk opp til 3-2, som også ble sluttresultatet.

Dermed lar sesongens første seier vente på seg hjemme i Bergsåsen.

Ronny Mortensen og Ole Martin Sørum var Re FKs målscorere. Kampreferat kommer på Re FKs nettsider.

260416_RE_TFK2 (5)

SCORING: Re-gutta kunne juble over å gå opp i ledelse, men det holdt bare i et kvarter. Foto: Stian Ormestad.